top of page
pawel-czerwinski-ruJm3dBXCqw-unsplash (1).jpg

Levertijden

Als je bij mij besteld op werkdagen voor 15:00 uur, dan pak ik gelijk je bestelling in! Na het inpakken breng ik het pakketje weg om het naar je toe te sturen. Zoals je hebt kunnen lezen ben ik 11 jaar en moet dus ook gewoon naar school. Het kan een keer gebeuren dat ik zoveel huiswerk heb, dat het iets langer duurt voordat ik het kan inpakken. Ik zal je dan een mailtje sturen zodat je weet dat ik je zeker niet vergeet! Als je op werkdagen hebt besteld zal je bestelling dus binnen 1 of 2 dagen bij jou binnen zijn!

pawel-czerwinski-ruJm3dBXCqw-unsplash (1).jpg

Verzending 

SoSweet levert alleen in Nederland. Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering en zijn gebaseerd op het totaalgewicht en -formaat van uw bestelling. Wij raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Bestellingen boven de €39,95 worden gratis verzonden.

pawel-czerwinski-ruJm3dBXCqw-unsplash (1).jpg

Herroepingsrecht / Bedenktijd
(Retouren)

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@so-sweet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Ons retouradres is:

SoSweet

Markt 23

2801JJ Gouda

Defecte producten worden, in het geval van een gegronde klacht, binnen 5 werkdagen opnieuw opgestuurd. Bewaar het product, want SoSweet kan je vragen een foto te sturen. Wanneer u aanspraak wenst te maken op deze garantie, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@so-sweet. Wij streven ernaar alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

 

sharon-mccutcheon-bJ12nXi1JJU-unsplash.jpg

Social Media

Facebook

  • Facebook

Instagram

  • Instagram

Tiktok

  • TikTok
bottom of page