top of page
pawel-czerwinski-ruJm3dBXCqw-unsplash (1).jpg

Over Ons

Hi!!! Ik ben Soraya en ik ben 11 jaar oud. Afgelopen zomer kreeg ik het idee om zelf snoep te gaan verkopen. Niet zomaar snoep, maar snoep dat je in Nederland niet overal kan krijgen. Ik kocht zelf altijd speciale soorten snoep en vond het uitpakken het allerleukste! Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan al die lekkere soorten Amerikaans snoep op mijn site. Je kunt mij als jonge ondernemer en mijn bedrijf volgen op Facebook, Insta en TikTok. Volg je me snel?!

Alvast bedankt voor je bestelling!

Omdat ik nog op school zit moet ik natuurlijk wél zorgen dat ik daar alle tijd voor heb. Het kan dus wel eens gebeuren dat je nét iets langer moet wachten op je bestelling. Natuurlijk zorg ik ervoor dat jij zo snel mogelijk van je bestelling kunt genieten.

De webshop zal de komende tijd nog veel uitgebreider worden. Zo komen er complete pakketten en wil ik graag traktaties voor je gaan maken om uit te delen. Ook tijdens feestdagen zal ik leuke pakketten gaan maken die je bij mij kunt bestellen. Hou dus de Social media van SoSweet goed in de gaten zodat je niks mist!

Omdat ik nog minderjarig ben helpen mijn ouders mij. Ik pak je bestelling zelf in en zal hem ook zelf verzenden. Heb je andere vragen dan is er kans dat één van mijn ouders contact met je opneemt. Wees niet bang, ze zijn best lief.

10EC21B5-72EE-4D8A-B9CF-4D1D9E1DFCD4.jpeg
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
sharon-mccutcheon-bJ12nXi1JJU-unsplash.jpg

Social media

Facebook

  • Facebook

Instagram

  • Instagram

Tiktok

  • TikTok
bottom of page