top of page
Zoeken

Amerikaans snoep

Bijgewerkt op: 24 mrt.

Snoep dat je in Nederland niet overal kunt kopen

Je kent ze wel: Zuurstokken, dropjes, zouthout, lolly's en Haagse Hopjes. Allemaal hele bekende snoepsoorten die je in Nederland overal kunt kopen. Bij de supermarkt, de bouwmarkt, de buurtwinkel, de boekenwinkel en zelfs bij de tuinwinkel liggen deze snoepjes vaak bij de kassa.


Trend uit Amerika

Met name door TikTok wordt #Amerikaanssnoep steeds bekender en populairder in Nederland. Er worden veel filmpjes gemaakt van nieuwe snoepjes, extreme smaken of gekke vormen van deze snoepjes.

Helaas zijn deze snoepjes niet overal te koop in Nederland. Doordat de populariteit toeneemt, zijn we wel steeds meer (snoep) winkels waar je een klein assortiment kunt vinden, maar nog lang niet alle soorten en variaties zij eenvoudig te krijgen!


Nu online bestellen


Gelukkig wordt het door e-commerce steeds eenvoudiger om producten van buiten Europa te importeren. Er zijn steeds meer online winkels die binnen no-time bestellingen in het buitenland kunnen plaatsen en de Nederlandse consument kunnen voorzien van producten over de hele wereld.


Zo ook met snoep. Hoe leuk is dat?! Al die onbekende soorten, smaken en vormen die je nu ook bij ons kunt proeven! SoSweet is gespecialiseerd in het in,- en verkopen van Amerikaans snoep en kan hierdoor de Nederlandse markt voorzien van al dat lekkers.


De populairste soorten

#Nerds is op dit moment de best verkochte snoep in Amerika.

Nerds zijn hele kleine, harde ronde snoepjes in allerlei verschillende kleuren en smaken. Het is een product van de wereldwijd bekende fabrikant #Nestleé. Misschien ken je ze wel al? Maar buiten de bekende Nerds worden er steeds meer smaken en soorten gemaakt zoals; #gummycluster en #Nerdsrope en #Bigchewy. Heb jij deze al een keer geproefd? Kijk op www.so-sweet.nl voor het actuele aanbod van Nerds.
Nog heel veel meer


Lees onze andere blog ook maar snel. Want hier zul je verrast worden door de diversiteit van de Amerikaanse snoepjes en zul je misschien wel iets vinden wat je niet wil missen! Alvast het assortiment bekijken? Ga dan snel naar de Shop van SoSweet.

6 weergaven0 opmerkingen
bottom of page